Management konsult, Föreläsare och Rådgivare inom HR, Rekrytering och Employer Branding. 

Rekryteringsrådgivning

Begreppet rekrytering har de senaste åren förändrats, från att ha drivits utifrån behovsperspektivet till att nu verka utifrån tillgångsperspektivet. Vad jag menar med det är att maktbalansen kring rekryteringsfrågan har förflyttats från  företagen till kandidaterna. Det är därför som de flesta företag idag upplever att där finns en kompetensbrist och att antalet ansökningar till deras lediga tjänster drastiskt har minskat. Fler och fler företag söker därför upp mig för att få rekryteringsrådgivning.

Den digitala revolutionen driver på en kandidatmarknad som vill ha transparens, insikt, tilllgänglighet, möjligheter, flexibilitet och rättvisa. Den digitala revolutionen skapar massor av möjligheter för rekryteringsfunktionaliteten, men trots det är det många företag och organisationer som fortfarande kämpar kvar i den gamla tidens rekryteringsmetodik. Jag hjälper företag att förflytta sig till en mer datadriven, objektiv och mer effektiv rekrytering genom att tillhandahålla rådgivning inom rekryteringsområdet. Jag ger er en objektiv syn på teknikplattformar, rekryteringsföretag, annonskanaler och tillvägagångssätt, allt för att era företag skall bli mer framgångsrika inom rekryteringsfrågan.  Med rätt rekryteringsfunktionalitet för just ert företag kan ni säkra de kompetensbehov som krävs för att ni skall nå era affärsmål.

"Jag har arbetat med rekrytering och rekryteringsstrategier i mer än ett decennium, under den tiden har jag träffat flera hundratals företag och företagsledare. Kandidatattraktion och rekrytering är på de flesta ledares prioriteringslista idag, men få vet hur de ska få till det på ett bra sätt och får verkligen kämpa för att skapa värde för kandidater och att nå igenom bruset av alla andra som letar i samma pöl efter talanger. Därför har jag alltid känt en stor passion i mitt yrke genom att hjälpa dessa företag med någonting som de har tyckt varit väldigt viktigt och svårt."

Kontakt

Fyll i formuläret bredvid eller kontakta Elin direkt på:

elin@elinoberg.com

+46 734-230-173