Management konsult, Föreläsare och Rådgivare inom HR, Rekrytering och Employer Branding. 

Elin är visionären, pionjären och strategikern som  drivs av att förändra, förbättra och förnya HR- och rekryteringsområdet. Som rådgivare har hon hjälpt kända företag att utmana sina tankar om rekrytering och den framtida arbetsmarknaden. Hon har en bakgrund från IT-rekryteringsbranschen i Sverige och har haft seniora och ledande roller hos globala rekryteringsspelare såväl som start-ups. Elin rankas i toppen av thought leaders och influencers inom rekryteringsområdet i Sverige.

“Rekrytering kan  vara avgörande för succé eller fiasko för ett företag, konstigt nog är det ändå alltför många som fattar rekryteringsbeslut på magkänsla och brist på fakta, beslut som kan bli förödande för verksamheten, varumärket och den framtida utvecklingen. Jag hjälper företag med att tänka nytt, att förändra och utveckla sina processer när det kommer till att attrahera, rekrytera och behålla talanger. Därigenom kan de nå sina affärsmål.”

"Jag har arbetat med rekrytering och rekryteringsstrategier i mer än ett decennium, under den tiden har jag träffat flera hundratals företag och företagsledare. Kandidatattraktion och rekrytering är på de flesta ledares prioriteringslista idag, men få vet hur de ska få till det på ett bra sätt och får verkligen kämpa för att skapa värde för kandidater och att nå igenom bruset av alla andra som letar i samma pöl efter talanger. Därför har jag alltid känt en stor passion i mitt yrke genom att hjälpa dessa företag med någonting som de har tyckt varit väldigt viktigt och svårt."

Kontakt

Fyll i formuläret bredvid eller kontakta Elin direkt på:

elin@elinoberg.com

+46 734-230-173