Management konsult, Föreläsare och Rådgivare inom HR, Rekrytering och Employer Branding. 

Inspirationsföreläsning

Om vi gör så som vi alltid har gjort, så blir det så som det alltid har varit. Funderar du över hur du kan utmana status quo när det kommer till rekrytering? Vad händer om vi kastar upp allt som vi visste om rekrytering i luften, möblerar om, ifrågasätter gamla sanningar och utgår ifrån nya perspektiv? Elin tar dig med på en resa som garanterat ger dig nya idéer och insikter kring hur du arbetar med rekryteringsfrågan. Ta del av Elins inspirationsföreläsning du också!

Med 15 år i branschen och fyrsiffrigt antal rekryteringar på meritlistan, är Elin visionären, pionjären och strategikern som drivs av att förändra, förbättra och förnya HR- och rekryteringsområdet. Som rådgivare har hon hjälpt kända företag att utmana sina tankar om rekrytering och den framtida arbetsmarknaden. Hon har en bakgrund från IT-rekryteringsbranschen i Sverige och har haft seniora och ledande roller hos globala rekryteringsspelare såväl som start-ups. Elin är en flitigt anlitad föreläsare och har synts och hörts i allt från internationella sammanhang till poddar och kungahus.

Elin finns med på Recruiting Brainfoods stora lista över internationella kvinnliga talare inom HR och Rekrytering – den enda från Sverige. 

Innehåll

  • Hur ser framtiden ut inom rekrytering?
  • Den nya kandidatmarknaden – så förstår, attraherar och kommunicerar du med den.
  • Rekrytering i förändring – nya metoder utmanar invanda mönster, förutfattade meningar och gamla sanningar. Nya verktyg och tekniker som förändrar hela vårt arbetssätt.
  • En rekryterares roll i framtiden 
  • Hur man skapar en futuristisk rekryteringsprocess
  • Tidsresa, från Caesars referralsprogram till datastyrd framtid
  • Den exponentiella rekryteringsprocessen, hur ser den ut?
  • Unconscious Bias, hur påverkar det vårt sätt att fatta rekryteringsbeslut?
  • Recruitopia – från dröm till verklighet!
"Jag har arbetat med rekrytering och rekryteringsstrategier i mer än ett decennium, under den tiden har jag träffat flera hundratals företag och företagsledare. Kandidatattraktion och rekrytering är på de flesta ledares prioriteringslista idag, men få vet hur de ska få till det på ett bra sätt och får verkligen kämpa för att skapa värde för kandidater och att nå igenom bruset av alla andra som letar i samma pöl efter talanger. Därför har jag alltid känt en stor passion i mitt yrke genom att hjälpa dessa företag med någonting som de har tyckt varit väldigt viktigt och svårt."

Kontakt

Fyll i formuläret bredvid eller kontakta Elin direkt på:

elin@elinoberg.com

+46 734-230-173