Moderna kompetenser – Gäst i veckans podcast

podcast skrota CV

Jag har haft förmånen att få samtala med Pelle och David från Moderna Kompetenser kring ämnet Framtidens Rekrytering. Där vi bland annat talar om varför CV:t är dött, varför man bör göra urval på andra sätt än genom ett CV, varför en arbetsintervju är förlegad, hur viktigt det är med kultur, varumärke och strategisk rekrytering samt om rekrytering som en modern kompetens.

Inslaget är ca 30min långt och passar perfekt för dig som vill veta mer kring hur du kan rekrytera mer framgångsrikt med fokus på potential och drivkrafter hos kandidater.

Lyssna på Itunes

Lyssna nu

“DAGS ATT SKROTA CV:T PÅ RIKTIGT”

I denna veckas podcast får vi besök av Elin Öberg, som vill skrota cv:et helt och hållet. Något hon har insett efter sina 10 år i rekryteringsbranschen. Elin pratar om hur viktigt det är för företag i dag att jobba med strategisk rekrytering för att hitta rätt kompetens och att samtidigt koppla ihop de kommersiella varumärket med arbetsgivararumärket. Hon ger som alla våra gäster tre konkreta tips för lyckad rekrytering. Hur ser framtidens rekrytering ut? De är frågor vi besvarar i denna podcast och mycket mer.

Vill du lyssna på fler av Moderna Kompetensers podcasts hittar du dem här.